Home

Visie van Praktijk Juichende cellen
De kracht van je
overtuigingen

We werken met TRE
De 5 biologische wetten


Als je lichaam de kans krijgt om te herstellen, dan zal het dat ook doen


Onderdeel van
de natuur

Je lichaam is een onderdeel van de natuur en volgt daarom ook de wetten hiervan. Overleven staat in de natuur boven aan de lijst en alles zal worden aangewend om hiertoe in staat te zijn.

Hoe beter je de natuurlijke processen voor herstel ondersteund, hoe meer kans er is op daadwerkelijk herstel.
.Je lichaam en geest ondersteunen voor herstel kan op diverse manieren. Het reduceren van stress is hierin een heel belangrijke factor. Want: Hoe minder stress er is hoe beter je immuunsysteem werkt.

Feitelijk is het zelfs zo dat je immuunsysteem pas aan de slag kan als de stress verdwenen is. TRE en PSYCH-K zijn hiervoor uitstekend geschikt
.


De beste ondersteuning


Lees meer over TRE ....
Lees meer over PSYCH-K
....

Stress reductieDiverse manieren
om herstel
te ondersteunen

Lees meer over TRE
Lees ook over PSYCH-K

De kansen die het lichaam geboden kunnen worden om te ondersteunen in herstel kunnen divers van aard zijn, maar moeten aansluiten bij de biologie van het lichaam. Vier grote categorieŽn van steun zijn: voeding, energie, emoties en stressreductie.

Bij gezondheidsklachten is een combinatie van deze 4 aanbevolen, omdat het lichaam op deze manier optimaal wordt ondersteund in zijn natuurlijke proces tot helen.

Van deze 4 zijn het werken met emoties en stressreductie wel de meest krachtige, maar vooral de snelste methodes om resultaten te behalen. Het voordeel is ook dat met deze methode inzichten worden verschaft waardoor het individu groeit in bewustwording. Je zal hierdoor altijd sterker uit de crisis komen.
.


Op het moment dat je mee gaat werken met de wetten van de natuur maak je optimaal gebruik van het zelfhelende vermogen. De resultaten die hierdoor vaak ontstaan worden door sommigen gezien als wonderen. Toch is er eigenlijk niets wonderbaarlijks aan. Het is alleen dat de kennis die deze processen beschrijft voor veel mensen niet bekend is.
.

Wonderen?

Wil je meer weten?
Lees dan ook:Wil je meer informatie?
Dan kun je mij bellen.
Een persoonlijk gesprek geeft snel helderheid
 in de keuzes en mogelijkheden
die ik jou kan bieden.


0345-530349 

De denkwijze in de praktijk wordt o.a ontleend aan:

 • Bruce Lipton, celbioloog
 • Dr Hamer, internist
 • Dr Reckeweg
 • F. Batmanghelidj, arts
 • Louis KŁhne, natuurarts
 • WestonPrice, tandarts en kaakchirurg
 • Schauberger en Rife, onderzoekers
 • Dr Buteyko, arts en fysioloog
 • Jentschura, natuurobservator
 • Het gedachtegoed van de Innerlijke Lijn
 • Ayurveda
 • Uitspraak van Hippocrates: Ziekten komen niet zomaar uit de lucht vallen, ze zijn veel eerder het resultaat van alle kleine fouten die we elke dag begaan
 • Einstein “Het is essentieel dat we ons bevrij≠den van diepgewortelde vooroorde≠len, die we vaak herhalen zonder deze kritisch te onderzoeken

In de geschiedenis zijn er talrijke wetenschappers, onderzoekers en artsen geweest die onderzoek hebben gedaan naar de wetten en processen van de natuur. Veelal hebben zij hun bevindingen ook succesvol toegepast op patiŽnten.

Tijdens mijn zoektocht naar methodes om te genezen heb ik vele van deze methodes en denkwijzen mogen ontdekken en vaak ook toegepast of praktisch onderzocht.

Via het werk in mijn praktijk help ik mensen om hun horizon te verbreden als het gaat om meewerken met de natuur om zo de gezondheid te verbeteren.Contact     Tarieven    Agenda    Over mijzelf    Tips    Links     Disclaimer 

volg Praktijk Juichende cellen op Face Book