Home

Christine Broekhuizen

Mijn naam  is Christine Broekhuizen
Over mij in het kort:
  • Grote fan van het ondersteunen van natuurlijke processen
  • Expert in TRE en PSYCH-K
  • Groot empatisch vermogen
  • Ziet snel verband tussen zaken
  • Oplossingsgericht
  • Geniet ervan om mensen te helpen
Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder ....

Super blij ben ik met de vondst van TRE (Tension Release Exercises). Deze oefeningen stellen mij in staat om op het aller diepste niveau te ontspannen. En mijn lichaam zo nog gezonder te maken. Op de meest natuurlijke manier die er is. Stress en spanning loslaten via een oer mechanisme. De wijsheid van mijn lichaam krijgt hiermee weer alle ruimte die het verdient. Mij heeft het tot nu toe al veel gebracht. Ik vertel je er graag wat meer over.

 

In mijn zoektocht naar genezing van fybromyalgie/ME (2006-2010) had ik al ontdekt dat het lichaam en de geest in ongelooflijk veel gevallen in staat zijn om te herstellen. Talloze methodes en middelen heb ik hiervoor toen bekeken en onderzocht. Via boeken, internet, documentaires, en natuurlijk veel zelf uitgeprobeerd.

Ik stelde mijzelf altijd de vragen: werkt het echt en waarom werkt het dan? In het begin leken heel veel methodes en theorieën elkaar tegen te spreken en dreigde ik in de war te raken. Tot op een dag ineens de puzzel voor mij in elkaar viel. Als je meewerkt met de natuurlijke processen, die op elk moment al in je lichaam plaatsvinden, dan zijn er vaak “wonderen” mogelijk. Alleen…. Het blijken dan geen wonderen, maar gewoon het logische gevolg van de kracht van het zelfhelende vermogen dat iedereen in zich heeft. Ik ontdekte: Het combineren van diverse methodes geeft een zeer krachtige ondersteuning van je zelfhelende vermogen bij alle ziektes.

 

Ik heb zelf gewerkt met voeding, leefstijl, emoties, overtuigingen, energie stromen en als kers op de taart met TRE. Alle methodes werken. Ieder op zijn eigen manier, eigen tempo en met eigen voor- en nadelen. Maar ik heb gemerkt; TRE werkt als diepste door. Gewoon omdat het je lichaam in staat stelt de overlevingscyclus af te maken die wordt ingezet bij elk stress moment. Je lichaam kan dan terugkeren naar de natuurlijke ontspannen staat waarin het gezond is.

Ondertussen kan ik al weer heel wat jaren volop werken. Leuke dingen doen. En dus genieten van het leven. Ik gun dat jou, en ieder ander ook. Daarom geef ik nu met veel overtuiging TRE workshops. Je leert hierin 7 eenvoudige fysieke oefeningen die je tot op het diepste niveau laten ontspannen. Daarnaast weef ik alle kennis en ervaring die ik heb verworven op het gebied van gezondheid door mijn workshops heen. Blij dat ik mijn klanten iets moois kan bieden wat laagdrempelig is en bovendien laag in kosten. Gewoon omdat je na 1 workshop al zelf thuis verder aan de slag kan. Jouw eigen verantwoording aanscherpen en je de tools geven om zelf jouw gezondheid te vergroten, dat is het mooie van mijn werk.

 

Ik heb gemerkt dat door stress te ontladen uit je zenuwstelsel via TRE, je veel meer in het dagelijkse leven aankunt. Je hersteld veel sneller. Slaapt diep en ontspannen, ook na drukte. Je krijgt je meer energie en veerkracht. En je lijf wordt als vanzelf flexibeler. Meer lachen is zeker ook een gevolg van stress ontladen heb ik gemerkt.

Ik hoop dat jij ook de stap durft te maken, en in een workshop wil ervaren hoe eenvoudig het is om stress en spanning los te laten op een veilige, gecontroleerde en de meest natuurlijke manier die er is.

 

Wanneer het nodig is, kunnen we de voordelen van PSYCH-K (werken met de informatie uit je reptielen brein) combineren met de voordelen van TRE. Door deze twee samen in te zetten is het mogelijk om sneller uit complexe situaties te komen.

Veerkracht, blijdschap en ontspanning zijn een teken van gezondheid. Ik gun het mijzelf… nu en in te toekomst….. en jij?


Als je nog vragen hebt,dan hoor ik dat graag.
Wie weet zie ik je binnenkort bij een van de workshops TRE of een individuele sessie TRE.


0345-530349
info@juichendecellen.nl


Lees meer over TRE (spanningsreducerende oefeningen)
Lees meer over PSYCH-K (werken met je onderbewuste geest)

Relevante opleiding, studies  en ervaring

1981–1985 : Dansacademie Rotterdam, HBO opleiding tot dansdocente
1985-1999 : geven van dans en bewegingslessen
1996-2007 : Verschillende trainingen en privé lessen via Stichting De Innerlijke Lijn (metafysica en zelfonderzoek)
1998-2006 : geven van groepslessen Bewust Bewegen
2006-heden: Zelfstudie naar mogelijkheden om te genezen. Ik onderzocht en bestudeerde talloze alternatieve methodes en mogelijkheden om te genezen onder andere via voeding en leefstijl
2013-2015 : Workshops PSYCH-K® basic, advanced, pro, devine, wellness
2014-heden: Op regelmatige basis intervisies met PSYCH-K, TRE en andere methodes
2014         : 2 Cursussen over de Biologische natuurwettten (organen en psyche)
2016         : Cursus LEEF protocol
2017-2018:: Studie TRE practioner/Gecertificeerd provider sinds januari 2018
2018         : Advanced training door de grondlegger van TRE David Bercelli


Als iets belangrijk voor je is, dan zul je een weg vinden.
Is het niet belangrijk genoeg, dan vindt je een excuus.
.


Wil je meer weten?
Lees dan ook:Contact     Tarieven    Agenda    Over mijzelf    Tips

volg Praktijk Juichende cellen op Face Book