Home 

Ervaringen
na één of meer
sessies TRE
Workshop TRE Agenda

Ik sliep gelijk na de eerste sessie al een stuk beter. Ik slaap nu door en wordt veel fitter wakker.

Mijn rugpijn verdween nadat ik de oefeningen ben gaan doen

Ik heb veel minder pijn in mijn gewrichten en mijn spieren zijn minder stijf (na 2 sessies)


Ik doe de oefeningen nu al 2 maanden en voel dat ik beter kan aarden en beter in mijn vel zit.

Het is lang geleden dat ik mij zo ontspannen heb gevoeld.

WAUW. Bizar dat mijn licham dit zelf kan doen. Ik voel dat het heel diep doorwerkt in mijn lichaam.

Wat een bijzondere ervaring. Ik ben benieuwd wat het mij gaat brengen in de toekomst (na 1 sessie)Ervaringen van mensen
die één of meerdere sessies PSYCH-K hebben gehad

Vrouw 22  jaar
Mijn paniekaanvallen en hyperventilatie zijn verdwenen

Ik had al een paar maanden last van hyperventilatie, hartkloppingen, paniekaanvallen, huilbuien en zat gewoon niet lekker in mijn vel. Mijn moeder had via Bewust Culemborg iets over PSYCH-K gevonden en vroeg of dat eens wilde proberen.
In het telefoon gesprek vroeg Christine wanneer mijn klachten waren begonnen en wat er toen was gebeurt rond die tijd. Ik vertelde toen dat mijn vriend het uit had gemaakt. In de eerste sessie zijn we daarom begonnen om hiermee te werken. Al na een aantel balansen voelde ik zo de spanning uit mijn lichaam weggaan en kon ik zomaar ineens weer lachen. Dat was geweldig! Ook kreeg ik tijdens die balansen echt het gevoel dat ik niet goed genoeg zou zijn. Ook daaraan hebben we gewerkt.
In het begin van de sessie vond ik het maar raar om de oefeningen te doen en snapte niet hoe dat mij nou zou kunnen helpen. Maar aan het einde vond ik het echt leuk! Het was ook super dat ik na die eerste sessie geen paniek aanvallen meer heb gehad en mij eigenlijk heel vrolijk voelde. We hebben toen nog een afspraak gemaakt om te zorgen dat ik echt weer in mijzelf zou gaan geloven en dat ik het waard ben om een fijne relatie te hebben. En nou, dat is gelukt. Ik voel me weer goed en vond PSYCH-K een heel fijne manier om aan mijzelf te werken.


Vrouw 80  jaar

Slaap problemen verdwenen die waren ontstaan na de diagnose kanker

De dokter vertelde mij dat ik een kanker plekje op mijn hoofd had zitten. Het moest geopereerd worden. Ik was erg geschrokken en sliep niet meer goed. Christine heeft toen een paar balansen met mij gedaan. Gelukkig sliep ik daarna weer als vanouds en was ik veel meer op mijn gemak. Ik wilde verder wel gewoon de operatie door laten gaan. Christine heeft mij toen een oefening gegeven om na de operatie te doen om de pijn te verminderen. En dat hiep geweldig. Net na de operatie in het zieken huis deed het nog erg zeer. Toen ik thuis was heb ik vaak de oefening herhaald en al direct de eerste keer voelde ik de pijn wegtrekken. Ondanks dat ik een diepe wond had heb ik maar erg weinig pijnstillers hoeven te slikken en nu is alles weer gewoon.


Vrouw  62 jaar
Ademhalingsproblemen

Ik had veel stress en de laatste tijd ook moeite met ademhalen. De onderzoeken in het ziekenhuis hiervoor leverden echter niets op. In de sessies die ik deed met Christine kwam ik erachter dat ik veel meer ruimte voor mijzelf in zou mogen nemen. We hebben daar toen nog een paar balansen voor gedaan. Verder ben ik in mijn leven een aantal dingen anders aan gaan pakken. Ik ben blij dat ik weer naar Christine ben gegaan. 1,5 jaar geleden heeft zij mij ook heel goed geholpen, al was dat met een heel ander probleem.


Vrouw 68  jaar

Mijn angst voor terugkeer van kanker (en mijn pijn in de bosten) zijn verdwenen

Ik ben superblij met de sessies PSYCH-K die ik bij Christine heb gedaan. Ik had pijn bij mijn borsten en ik maakte me zorgen, omdat ik vroeger borstkanker heb gehad. De controle kwam er weer aan en ik was behoorlijk zenuwachtig dat het misschien mis zou zijn. Ik wist al van vorig jaar toen ik Christine bezocht dat zij werkt met de 5 biologische wetten en daarom leek het mij een goed idee om haar te bezoeken.

In de eerste sessie ontdekte ik samen met Christine dat ik toch nog last had van het verdriet dat ik voelde omdat mijn dochter binnenkort naar Amerika zal verhuizen. Zij vermoedde een verband met de pijn in mijn borsten. We zijn ermee aan de slag gegaan. Het was best pittig om te doen. Eerst deden we een balans waarmee de stress weg werd gehaald en daarna deden we een relatiebalans. Gek genoeg was het daarna een stuk rustiger bij mij. Ik verbaas mij er altijd over dat PSYCH-K zo goed werkt. Vorig jaar ben ik ook geweest en ook toen was het verbazingwekkend.

Na de sessie was de pijn uit mijn linkerborst verdwenen en de stress voor de uitslag van het borstonderzoek ook gelijk. Ik voelde mij super rustig. Toch bleek dat niet alle pijn helemaal verdwenen was. Aan de rechterkant voelde ik nog wel iets.

Na een week ben ik daarom nog een keer gegaan. En ook deze keer was het weer geweldig! We deden verschillende balansen. En bij elke balans werd ik wel een beetje rustiger. Een bijzonder moment was dat Christine mij een vraag stelde en we in gesprek raakten over iets van vroeger. Opeens begreep ik wat de pijn in mij veroorzaakte. En toen voelde ik zo alles oplossen. Ik moest een beetje huilen. Het was ZO bijzonder! Ik had zelf natuurlijk al veel nagedacht waar het aan zou kunnen liggen, maar wist het gewoon niet helemaal. En juist door de vragen van Christine loste alles opeens helemaal op. In plaats van pijn over een bepaalde situatie voelde ik nu opeens zachtheid. En de liefde die kon weer stromen. Ik was helemaal opgetogen.

De begeleiding van Christine heeft mij bijzonder goed geholpen en de pijn in mijn borsten is weg. Als ik weer tegen iets aanloop waar ik moeite mee heb dan maak ik gewoon weer een afspraak.
.


Vrouw 79 jaar
Plotselinge hoge bloeddruk is opgelost

Ik had plotseling zeer hoge bloeddruk. Als ik naar de dokter zou gaan wist ik dat ik weer medicijnen zou krijgen. Ik had daar nu geen zin in. Eerst had ik dus 2 dagen gewacht, in de hoop dat het over zou gaan, maar ik voelde mij niet goed. Via via had ik gehoord van PSYCH-K en dat leek mij wel een poging waard. Dus maar gelijk een afspraak gemaakt. De sessie die we deden was heel intensief en na afloop was ik dan ook moe. Via een speciale balans hadden we ontdekt waar mijn plotselinge hoge bloeddruk vandaan kwam. Er kwam ook veel verdriet uit. Dat luchtte al op. Toen ik thuis kwam heb ik even geslapen en na een paar uur mijn bloeddruk weer eens gemeten. Hij bleek weer normaal. Ik voelde mij ook een stuk beter.
.


Vrouw 52  jaar
Stukje wild vlees onder de oksel verdween binnen 24 uur

Ik had onder mijn linker oksel zomaar ineens en voor mijn gevoel uit het niets een stukje wild vlees (flubber) hangen. Het was warm en het deed erg veel pijn. Ik liep er ondertussen al 1,5 week mee rond. De huid om de flubber heen was rood en geïrriteerd. Ik was al bekend met PSYCH-K en ik besloot om er maar eens iets aan te gaan doen. Christine heeft mij toen geholpen om de boodschap te vinden die met deze flubber te maken had. Al snel kwamen we erachter dat het ging om het feit dat ik mijn moeder als het ware onder mijn arm mee wilde nemen. Maar dat idee moest ik loslaten. De balansen die we hiervoor deden bracht mij naar een aantal pijnlijke gevoelens. Maar Christine leidde mij hier toch goed doorheen. Die avond deed het nog pijn. De ochtend erna was de flubber helemaal zwart geworden en binnen 24 uur was de flubber zomaar weg. Ik had geen pijn meer en de huid zag er weer normaal uit. Super fijn.


Vrouw 58 jaar

De restpijn in de knie n.a.v operatie is opgelost binnen 1 sessie

Een reactie van een Zwitserse vrouw. We hebben slechts eenmaal met elkaar gewerkt. In de 3 dagen erna kreeg ik elke dag een mail met de vooruitgangen die waren geboekt. 14 maanden geleden was zij geopereerd aan een knie. Sindsdien had zij pijn aan deze knie en kon veel dingen niet meer doen. Lees hier haar bevindingen.

Dag 1: Liebe Christine, Das ist fast nicht zu glauben!!! Eben habe ich versucht, meine Beine vom Boden zu heben... und es ist gegangen!!! Ich bin begeistert!! Es war noch nicht ganz leicht und korrekt, aber dass ich es gewagt habe ist ein erster Schritt!! Vielen Dank!!

Dag 2: Stell dir vor, es geht weiter!! Ich bin begeistert!!!  Ich habe sehr gut geschlafen. Seit meiner Operation habe ich zum Schlafen immer ein Venenkissen, das ist so ein Dreieck für die Beine, gebraucht. Letzte Nacht habe ich zum ersten Mal seit 14 Monaten mit flachen Beinen geschlafen!! Toll, nicht wahr!?!?! Und heute Morgen konnte ich die Übung zum Handstand schon höher machen!!!! Ich weiss jetzt, wieso ich Angst hatte: ich lande auf dem operiereten Bein und wusste nicht, ob es mich hält. Das wäre geklärt!!!!

Dag 3: Die Übungen zum Handstand gehen weiter mit Fortschritt. Und ich kann seit gestern mein Knie ohne Schwierigkeiten beugen. Das ging nur bis zu einem Punkt und dann war es blockiert. Erstaunlich!!!! Auch Schmerzne hatte ich nicht!!!


Man 29 jaar
Mijn allergieën zijn verdwenen

Ik had last van diverse allergieën (huisstof, stofmijt, katten, cavia en diverse pollen). Ik had de basis cursus PSYCH-K al gedaan en wist dat je allergieën op zou kunnen lossen met PSYCH-K, maar ik wist nog niet hoe. Christine zei dat ze daar speciale procedures voor had. In de sessie ging het allemaal heel snel. Het bleek dat alle allergieën te maken hadden met één gebeurtenis uit mijn jeugd. Ik was stomverbaasd. Daarna ben ik op diverse plaatsen geweest waar ik normaal last had van mijn allergie. Nu had ik echter nergens last van.


Vrouw 50  jaar

Huidkanker is eindelijk weg


Al een aantal maanden had ik een vreemd plekje op de huid van mijn borst zitten. Ik vermoedde dat het kanker zou kunnen zijn, maar omdat ik mij al jaren heb verdiept in gezondheid was ik er niet bang van. Mijn man wel. Die vertrouwde het niet zo. Ik heb toen maar een potje zwarte zalf gekocht. Het goedje opgesmeerd en het bleek idd kanker. Na 3 weken was de huid schoon. Maar het kwam weer terug. Dit alles heb ik toen nog twee maal gedaan. Telkens kwam het echter weer terug. Omdat iemand mij toen vertelde dat het nodig was dat ik de boodschap zou begrijpen heb ik PSYCH-K gedaan. Het bleek te maken te hebben met dat ik mij keer op keer gekwetst voelde door mensen. Door de balansen werd het heel helder waardoor de kanker telkens terug kwam. Ik heb toen direct maatregelen genomen en mijn leven verandert zodat ik de vervelende situatie niet meer tegen zou komen. Na een aantal weken was het plekje op de huid van mijn borst verdwenen en is daarna nooit meer teruggekomen.


Ervaring van Lies die de groepsles Bewust Bewegen volgt

Ik ben Lies Reebergen, sinds december 2015 woon ik in Culemborg en ben ik op zoek geweest naar een voor mij passende vorm van een soort yoga. Ik heb fibromyalgie, lijd aan slapeloosheid en terugkerende depressies. Ik ben nu 3 keer naar de les bewust Bewegen geweest en merk nu al veel verbetering.

Ik zit beter in mijn vel en zit minder in mijn hoofd, meer in mijn lijf en ben beter geaard. Ik kan zo beter naar mijn lijf luisteren. Hierdoor heb ik meer energie, slaap beter en ben bovendien aardiger voor mijzelf. Kortom het is voor mij een groot succes om aan deze les mee te doen.Je kunt bij Praktijk Juichende cellen terecht voor
alle klachten die te maken hebben met stress
:

Angstgevoelsn als je ziek bent, angst gevoelens als je partner of naaste ziek is
Fysieke en/of psychische problemen na een ongeval of geweld
Slecht in je vel zitten
Chronische vermoeidheidLees hieronder de ervaringen van mensen die het
Transformatie Traject Eindelijk Blij hebben gedaan

 (ga naar de andere website voor meer informatie over dit traject...KLIK HIER)

Vrouw  57 jaar JEUGDTRAUMA'S
Een verhoging van de levenskwaliteit van een 2 naar een 7.....en toen naar een 10

In het revalidatie centrum (ik ben blind) kwam ik erachter dat ik nogal wat trauma's met mij meedraag. Ik wilde hier graag iets aan doen. Mijn zus vond op internet de website van Christine en las hem aan mij voor. Ik was erg geraakt door wat daar stond. Ik belde Christine en vroeg of ze mij kon helpen mijn trauma's te verwerken. Tot op dat moment voelde ik totaal geen verbinding met mijzelf en alleen maar angst en bedreiging. Mijn leven was geen leven, maar alleen maar overleven. Elk moment voelde ik stress voor onverwacht gevaar. Ik heb in totaal 7 sessies gedaan. In deze sessies heb ik inzichten gekregen in mijn waarom van reageren en heb ik pas gemerkt HOE angstig ik eigenlijk was.

De sessies vond ik fijn. Jij bent top. Je leert me te vertrouwen op krachten die sterker zijn dan wat dan ook. Ik vind het fijn me daarvan bewust te worden. Het waren mijn eigen overtuigingen die me belemmerden te zijn wie ik ben. Nu voel ik weer de behoefte een verbinding te hebben. Ik durf weer contact te leggen en meer over mezelf te vertellen. Ik voel meer vertrouwen en heb meer het gevoel van ontspanning en geluk. Ik ben veel blijer en lach meer. Mijn levenskwaliteit is in de afgelopen 3,5 maand omhoog gegaan van een 2 naar een 7. Ik ben er erg blij mee. Maar ik heb mijn doel nog niet bereikt.

Door te werken met Christine gun ik het mijzelf nu om weer te gaan zien. We zullen nog doorwerken om te kijken wat hierin nog mogelijk is. Ik geloof er zelf in dat het kan.

PS: Een maand hierna hadden we een sessie waarin ze zei:

Ik voel mij veel krachtiger. Ik ben nu blij met wie ik ben. Nu heb ik door dat ik mijzelf altijd afwees, maar sta dat mijzelf niet meer toe. Ik laat mij ook niet meer van de wijs brengen door anderen die mij hiertoe willen verleiden.
Ik kwam er gisteren achter dat ik mijn leven nu een 10 geef.


Vrouw 35 jaar en al 16 JAAR FIBROMYALGIE
Bewust wilde ik WEL genezen, maar onbewust blijkbaar NIET..... We hebben dit opgelost

Ik had al een jaar of 16 onverklaarbare spierpijnen, was vaak moe, voelde heel veel negativiteit en daarnaast nog een aantal andere klachten. Ik had al diverse therapieën geprobeerd en was ook met voeding aan de slag gegaan. Toch was ik niet tevreden met de resultaten die ik hiervan had.

Via internet kwam ik PSYCH-K tegen en zo op de site van Christine. Het verhaal op haar website sprak me aan. De eerste keer vond ik het best spannend, maar Christine was erg open en gaf duidelijke instructies. Na de eerste sessie had ik al meer vertrouwen en ging het beter.Elke sessie pakten we nieuwe dingen aan, waardoor ik stap voor stap vorderingen maakte.

In de sessies kwam ik tot een paar bijzondere ontdekkingen. Bewust wilde ik namelijk best genezen, maar in mijn onderbewuste bleken er wat overtuigingen te zitten die een genezing in de weg stonden. Ook vond ik het blijkbaar eng om mijn verdriet los te laten.

Tijdens de PSYCH-K balansen kon ik vaak voelen hoe mijn gevoelens veranderden. Angst verdween, ik voelde me bevrijd, ik werd groter, voelde mijn kracht toenemen en ik voelde me heerlijk ontspannen. Christine is open en loodst je overal prima doorheen. Ze geeft vertrouwen, begrijpt precies waar het om gaat en doorziet snel waar de problemen zitten.

Nu na 5 sessies ben ik zelfverzekerder, rustiger en heb het gevoel dat het ook anders kan, er is echt een last van me afgevallen. Ook voel ik me onafhankelijker en ben meer in staat mijn eigen weg te volgen zonder me door allerlei angsten te laten leiden. Ik pieker minder en heb meer vertrouwen in mezelf en in het leven.Vrouw 52 jaar en al een paar jaar DEPRESSIEVE KLACHTEN
Na de eerste sessie voelde ik me al  een stuk rustiger

Al een poos liep ik rond met allerlei klachten. Ik zat niet lekker in mijn vel. Er was van alles: Ik was gefrustreerd, zat vol wrok, was snauwerig, had nergens zin in, zag het niet meer zitten, en had veel lichamelijke klachten. Omdat mijn dochter na 2 sessies PSYCH-K bij Christine zo was opgeknapt heb ik uiteindelijk de stap zelf ook maar gewaagd.

Aan het einde van die eerste sessie voelde ik me al een stuk rustiger. Ik kreeg een oefening mee naar huis die ik elke dag moest doen en nog wat ander huiswerk. De dag na de sessie voelde ik me niet zo fijn, maar in de twee weken erna had ik, voor het eerst sinds tijden, geen dip! Ik was veel vrolijker, kon meer hebben en soms betrapte ik mijzelf er zelfs op dat ik een liedje aan het zingen was.

Na de tweede sessie veranderde er nog veel meer. Ik maakte mij veel minder druk om allerlei dingen en kwam veel meer voor mijzelf op. Bovendien kreeg ik weer plezier in het leven, kon weer genieten van de natuur en verdween bovendien mijn koop manie.

Het volgen van het traject heeft mij veel gebracht. Ik heb bereikt dat ik anders in het leven sta, mezelf niet gek laat maken, dingen die mij uit het verleden erg dwars zaten een plaatsje heb kunnen geven en meer voor mezelf kies. Mijn lichamelijke klachten zijn verminderd, maar nog niet helemaal weg. De oefeningen die ik meekregen kan ik echter nog gewoon blijven gebruiken en dat doe ik dan ook. Er is veel verandert, maar ik weet dat er nog meer mogelijk is. Grote kans dat ik af en toe nog een sessie zal doen om iets wat mij dwarszit aan te pakken. Christine is iemand die je op je gemak stelt en zij wist precies de dingen er uit te halen die behandeld moesten worden om mij weer in evenwicht te brengen


Vrouw 59 jaar en last van STRESS
Na 4 weken was er een defintieve verandering

Toen ik voor het eerst bij Christine kwam ging het niet zo goed met mij. Ik had al lange tijd veel stress, ergerde mij vaak aan mijn partner, mijn relatie voelde niet goed en op mijn werk had ik ook veel last van spanning. Ik had geen idee of ik de juiste keuze maakte om naar Christine te gaan, maar ik wist wel dat er iets moest veranderen.

Na afloop van de eerste sessie was ik erg moe, maar tegelijk voelde ik toen al meer rust en ruimte in mijzelf. Ik kreeg een oefening mee naar huis om daar dagelijks mee te werken. Na een aantal dagen kon ik voor het eerst sinds tijden weer eens huilen. In de sessies ontdekte ik dat ik best iets zachter en meegaander mag zijn. Ik kreeg ook opdrachten om de situatie thuis eens anders aan te pakken.

In de derde sessie hebben we een balans met Kernovertuigingen gedaan, en de dag erna ben ik behoorlijk emotioneel geweest. Daarna werd het echter rustig in mijn hoofd en voelde ik mij een stuk beter.Na de vierde sessie voelde ik dat er een definitieve verandering kwam. In mijn relatie ging het veel beter. De spanning was eruit.

Daarna heb ik nog een laatste sessie gedaan met een ander probleem waar ik mee was gekomen. Omdat ik toen zo ontspannen was konden we heel vlot werken en werd dit in één sessie afgerond. Samen met Christine maakte ik een aantal overtuigingen die mij zouden helpen om beter voor mijn eigen behoeftes op te komen.

Nu na 5 sessies voel ik dat ik steviger op mijn benen sta. Ik ben meer geaard en de spanning in mijn lichaam is weg.Heb jij ook stress klachten en wil je een afspraak maken?
Dan kun je mij bellen.
We spreken dan je situatie kort door. Dat geeft een snelle start bij de eerste afspraak.

Neem ik niet op?
Spreek dan even in. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.
 
.
0345-530349

Wil je meer weten?
Lees dan ook:Contact     Tarieven    Agenda    Over mijzelf    Tips    Links     Disclaimer 

volg Praktijk Juichende cellen op Face Book