Als je wilt dat het anders wordt

Home     TRANSFORMATIE     HYPNOSE     DSR     TRE      Over...  

Ervaringen van mijn klanten:
Video's, verhalen en uitspraken

     HYPNOSE   TRE   Dagelijkse Stress Release


Jarenlange
 onrust
 is verdwenen


Henri
HYPNOSE
  een krachtig middel om snel
tot de kern
 te komen

LizaZorgen maken
om ontwikkeling
van kinderen
is verdwenenIlona


HYPNOSE
 en
Burn out

Saskia

"Na ongeveer een jaar in een tweede burn out en een matige depressie gezeten te hebben kwam ik bij Christine terecht. Ik wilde graag van de somberheid af. Mijn wereld was op zo'n moment zo zwart en dat duurde vaak een paar dagen. Die dagen waren loodzwaar. Ik wilde en kon niets meer. Na één sessie bij Christine is de zwaarte van de somberheid verdwenen. Ik voelde me lichter worden. En na de tweede sessie heb ik me geen dag meer somber gevoeld. Sterker nog, ik voel me heel blij!

Het werken met Christine is fijn. Op een rustige en respectvolle manier confronteerde ze mij met mezelf, mijn zelfbeeld en patronen. En met grandioos veel humor, energie en enthousiasme hebben we van elke sessie een feestje gemaakt. Ik kon volledig op haar en haar kennis vertrouwen en daardoor gemakkelijk in de overgave gaan. Het waren intensieve sessies met een fantastisch resultaat."HYPNOSE:
Vermoeidheid
en angsten


TanjaDe effecten van de tweede hypnose zijn echt indrukwekkend. Ik wist dat mijn angst voor afwijzing me in de weg zat, maar dat het zulke desastreuze effecten had op mijn leven kon ik me niet eerder realiseren.
Ik heb gemerkt dat de hypnose veel in beweging heeft gebracht in positieve zin. Ik voel me minder geremd.


HYPNOSE
  Vermoeidheid
en
Rij angst

Nicole

Christine heeft mij enorm geholpen met het verminderen  van vermoeidheid. Al na 1 sessie voelde ik mij fitter. Na 3 sessies voelde ik mij een stuk beter. Daarnaast heeft ze mij in 1 sessie geholpen om mijn stress bij het autorijden en herbelevingen die ik heb in het verkeer, na een verkeersongeluk, bijna helemaal te laten verdwijnen. Ik vind dit ongelooflijk en helemaal fantastisch. Dank Christine! Ik hoop dat je nog veel meer mensen zoals ik verder kunt helpen.HYPNOSE
en
Chaos
 in het hoofd


Sandra

De veranderingen zijn bijzonder. Mijn mind probeert er nog tussendoor te komen maar ik doe steeds meer op intuïtie met als gevolg dat ik allerlei nieuwe paden bewandel. Ik leef vanuit liefde voor mijzelf en alles om mij heen en ga zien waar mij dit zal brengen.

Daarnaast brengt de situatie in de wereld mij dichter naar mijn kern en ik weet dat dit is wat mij te doen staat. En dat doe ik vol vertrouwen in het universum. Ik ben gestopt met redden, maar schroom niet de gekkigheid te benoemen. Mijn werkelijke wezen kent geen angst slechts verbazing. En dat is heel bijzonder. 


HYPNOSE
Reactie via de mail na de 2e sessie


Ilke

De sessie van gister was weer een unieke ervaring. Het verraste me (en tegelijk ook niet) dat je precies datgene wat mij zo in de weg zat mij liet opsporen.
HYPNOSE
en
Vocht vasthouden
in het lichaam

Lotti

Na de 1e sessie
Ik heb de sessie als erg fijn ervaren en de rust die je me gaf tijdens de sessie heb ik nog steeds een beetje in mijn lijf zitten. De eerste drie dagen merkte ik dat ik 's nacht weer zweten en moest ik ook vaker naar de wc, maar nu heeft dat zich weer gestabiliseerd. Wat nog wel heel sterk aanwezig is het gevoel dat mijn buik naar binnen wordt getrokken. Maar het beste resultaat is toch wel de tinteling in mijn voeten. Dat is er nog wel maar het is zo veel minder en het zit nu eigenlijk alleen nog maar bij de bal van de voet en niet meer helemaal in de voet of soms zelf tot in de benen. En volgens mij wordt het zelfs minder maar dat kan alleen wat langere tijd uitwijzen.

Na de 2e sessie
Lieve Christine, Het proces waar ik in zit is/was hevig. Er gebeurt van alles. Ik heb het gevoel dat de ene dag veel minder vocht in mijn benen zit en de volgende dag dat het weer heel veel meer is. De buik die ontzettend in de weg zat en iedere keer als ik ernaar kijk dacht van volgens mij wordt hij alleen maar groter. Echt een rollercoaster. 

Dan 2 maanden na de 3e sessie:
Sinds de hypno sessies is er een basisgevoel van rust en dat is heerlijk. Bovendien draag ik nu kleding van een paar maten minder. Als ik in de spiegel kijk zie ik gewoon een grote vrouw. Het enorme is eraf.
HYPNOSE • Liza (burn-out na de 1e sessie): Ik ervaar wat meer lichtheid in z'n algemeenheid, voel me wat blijer. Wat gemakkelijker gaat, zijn dingen als mailtjes beantwoorden.. En heb gisteren in overleg met 2 vriendinnen waarmee ik ga kamperen ook heel duidelijk m'n grens aan kunnen geven over wanneer wel/wanneer

 • Ik voel mij helder en rustig. Ook voel ik me krachtiger en positiever.

 • Rian (Bang om over straat te lopen). Ik kan nu weer rustig over straat lopen. Alles is nu okay.
 • Toos: Ik heb na de sessie géén boosheid meer ervaren als ik mensen met mondkapjes zie
 • Marga: (problematiek met zoon) Ik merkte direct verschil die eerste dagen, ik was veel rustiger en niet meer zo gespitst op ieder geluid dat van boven kwam. Ik heb er nog wel met hem over gesproken maar dat ging ontspannen en met humor, van 2 kanten. Ik merk dat het voor ons allebei effect heeft. Het is veel rustiger in huis nu.
TRE


Kijk ook
naar de 2 video's
van Dorine
hieronder

 • Zo fijn, dat we meteen aan de slag gingen, zonder dat ik eerst mijn hele verhaal weer moest doen. (Na de 1e TRE sessie)
 • Na de eerste sessie had ik direct al veel meer energie.
 • Normaal moet ik snel huilen, Toen ik echter afgelopen week de adem techniek toepaste lukte het mij om niet in huilen uit te barsten toen ik feedback kreeg.
 • Ik doe regelmatig mijn oefeningen en het werpt zienderogen vruchten af. Ik voel mij kalmer en heb vrijwel geen paniek meer. Mijn omgeving merkt het ook.
 • WAUW. Bizar dat mijn lichaam dit zelf kan doen. Ik voel dat het heel diep doorwerkt in mijn lichaam.
 • Het is lang geleden dat ik mij zo ontspannen heb gevoeld.
 • Ik sliep gelijk na de eerste sessie al een stuk beter. Ik slaap nu door en wordt veel fitter wakker.
 • Ik heb veel minder pijn in mijn gewrichten en mijn spieren zijn minder stijf (na 2 sessies)
 • Het is zalig stil in mijn hoofd nu.
 • Ik heb sinds de eerste sessie geen woede aanvallen meer gehad. (na 2 weken)
 • Mijn rugpijn verdween nadat ik de oefeningen ben gaan doen
 • Mijn rugpijn is nog niet helemaal weg, maar wel een stuk minder.
 • Ik reageer nu zoveel rustiger op dingen waar ik vroeger helemaal van door het lint ging. Ik blijf nu heel rustig en denk.... het zal allemaal wel. Iedereen in mijn omgeving merkt dat ik anders reageer dan vroeger. Het valt echt op. (na  3 weken)

 • Ik was zelfs niet zo zenuwachtig voor mijn examen (na 4 weken)

 • Ik voel mij veel meer ontspannen. Ik heb minder last van hyperventilatie en mijn flutter (na 4 weken)

 • Ik heb meer energie en sta veel gemakkelijker op. (na 6 weken)

 • Ik doe de oefeningen nu al 2 maanden en voel dat ik beter kan aarden en beter in mijn vel zit.

 • Ik kan de boel nu veel meer de boel laten
 • Ik heb samen met mijn arts besloten om de antidepressiva medicatie af te gaan bouwen (na 4 maanden)
 • Ik heb geen last meer voor de donkere dagen van het jaar.
 • Ik kan alle gebeurtenissen in het gezin nu veel gemakkelijker hanteren. Ik raak niet meer zo snel ondersteboven van gebeurtenissen
 • Ik ervaar dat mijn emoties veel stabieler zijn. Een hele grote dip heb ik qua depressie niet meer gehad. (na 5 maanden)
 • Ik ben een stuk onbezorgder geworden.

  Ik ben een blijer mens geworden


Dorine
over haar ervaring met TRE 1MM

Dorine
over haar ervaring met TRE 2


Dagelijkse
Stress Release

 • In de eerste week na de sessie merkte ik al direct verschil aan hele kleine dingen. Ik blijf veel minder hangen in negativiteit en stress. (Na 1 week oefenen Dagelijkse Stressrelease)
 • Heerlijk dat ik nu weet hoe ik de stress momenten op de dag direct aan kan pakken. Het was precies wat ik nodig had. (Na de 1e sessie Dagelijkse Stressrelease.
 • Door de opdrachten die ik heb gekregen snap ik nu eindelijk waar al mijn stress vandaan komt. Het blijkt allemaal afkomstig van vroeger. (Na de 1e week oefenen Dagelijkse Stressrelease)
 • De oefeningen geven mij de mogelijkheid om lastige momenten op een dag veel beter de baas te kunnen. Ik slaap beter en mijn vermoeidheid is al een stuk minder. Ik ben blij dat Christine alles zo helder uitlegt. 
 • Ik ben blij dat je het zo helder uitlegt. Nu snap ik alles meteen en dat motiveert mij om verder aan de slag te gaanWil jij ook beter in je vel komen?

Wil jij ook de regie over je leven weer terug?

Dan kun je mij bellen om een afspraak te maken.


We spreken dan je situatie kort door en beslissen samen welk traject je gaat volgen.

Neem ik niet op?
Spreek dan even in. Ik bel je zo spoedig mogelijk terug.
 
.
0345-530349

Contact     Tarieven     Video's     Disclaimer 
volg Praktijk Juichende cellen op Face Book