Als je wilt dat het anders wordt

Home
Hypnose
Magnetisme
Stress Release
TRE
  Voeding
Over...
Ervaringen
Contact
Tarieven

Ervaringen van mijn klanten:
Video's, verhalen en uitspraken

     HYPNOSE   TRE   Dagelijkse Stress Release


Jarenlange
 onrust
 is verdwenen


HenriHYPNOSE
  en bestaansrecht

Rosalyn
(5 sessies)

Het is werkelijk baanbrekend wat Christine met de hypnose sessies bij mij teweeg heeft gebracht.

In 1 sessie hypnose heb ik al meer resultaten bereikt dan de jaren standaard GGZ therapie die ik heb gehad.

Ik kwam binnen met meervoudig complex trauma en ben na een aantal sessies naar buiten gelopen als een vrij mens. Ik heb de rugzak met bagage waarmee ik binnenkwam afgeworpen, losgelaten aan al het oude dat mij tegenhield om tot bloei te kunnen komen. Elke sessie is er weer een verdieping geweest, waarin oud zeer werd losgeweekt en de ontstane ruimte kon worden gevuld met wel gewenste eigenschappen, gevoelens en doelen.

Waar mijn diepste pijn was dat ik nooit voelde dat ik er mocht zijn, weet, ervaar en voel ik nu: ik ben hier en ik mag hier zijn. Ik ben goed zoals ik ben.

Christine is vanaf het eerste contact oprecht betrokken geweest bij mijn proces en nam de tijd om dingen met me door te spreken. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor het werk dat ze verricht.


HYPNOSE
  Altijd AAN staan
en onzekerheid over een goede moeder zijn

Bianca
(3 sessies)

Wat de drie hypnosesessies mij hebben opgeleverd is bijna met geen pen te beschrijven, toch ga ik het proberen.

Ze hebben m’n leven op een essentieel vlak verandert. Ik voel namelijk weer veiligheid in mezelf. Een belangrijke basis om een fijn leven te hebben weet ik nu. Ik ervaar meer rust in mijn lichaam, ben minder snel overprikkeld en heb meer energie. Waar ik voorheen vooral in de overleefstand zat voel ik me nu meer in het leven staan, zo fijn en zoveel meer ontspannen.

De band met mijn moeder is verbeterd, zij heeft haar eigen plek terug, waardoor ik met een zachtere blik naar haar kan kijken en minder oordeel en irritatie ervaar. Zij geeft mij op haar beurt meer ruimte. Ook heb ik haar voor het eerst in 40 jaar een echte knuffel kunnen geven, voorheen voelde dit altijd wat ongemakkelijk. Ook heb ik ervaren als de band met je moeder veranderd dat ook andere contacten verdiepen.

Ook mijn zoontje heeft profijt van de hypnoses die ik heb ondergaan. Omdat ik me weer veilig voel bij mezelf ervaar ik meer rust. Waar hij voorheen moeite had met afscheid nemen op school, niet alleen durfde

te zijn, bloeit ook hij helemaal op. Hij gaat zelfstandig zonder moeite het schoolplein op, hij durft alleen naar de wc, hij speelt zelfs alleen in de tuin. Zijn angsten zijn verdwenen. En ik kan er vanuit rust voor hem zijn, dit voelt voor hem veilig.

Dus niet alleen ik voel me beter, ervaar meer rust en vertrouwen, ook de mensen om mij heen profiteren mee van de stappen die ik gezet heb. Zo onwijs mooi!

En dit alles onder de liefdevolle, krachtige begeleiding van Christine, waar bij alles er mocht zijn, de drie hypnoses voelen als een groot cadeau!

Ik heb al veel therapievormen ervaren, maar hypnose is degene die de grootste transformatie in gang heeft gezet. Dankjewel Christine! Ik gun iedereen zo’n mooi en krachtig traject. Je leven wordt er echt leuker door!
HYPNOSE
  een krachtig middel om snel
tot de kern
 te komen

LizaHYPNOSE
 en
leven vanuit angst

Inge
(3 sessies)

Ik merk dat ik me zoveel beter kan ontspannen en het lukt me ook veel beter om de controle los te laten. Het is zo’n bevrijding om dat niet meer te doen!!  Ik had niet verwacht dat ik daar ooit vanaf zou komen. Het voelt alsof ik een heel ander mens word!! Daarnaast voel ik ook steeds beter wat ik wel/niet wil.

Sinds 2 dagen voel ik dat het me beter lukt om meer ruimte in te nemen. Ik heb wel de neiging om in mijn oude patroon te schieten (anderen op de eerste plaats zetten en mezelf dienstbaar opstellen ten koste van mijn vrije tijd en ontspanning in vakantie) maar ben me daar inmiddels bewust van voordat ik iets doe en kies er dan bewust voor om het anders te doen. Dat voelt nog wat onwennig maar ik weet dat het belangrijk is dat mijn oude pad zoals jij aangaf dichtgroeit met bomen (zo stel ik het me in ieder geval voor) en juist zoveel mogelijk het nieuwe pad ga, wat me motiveert om het te doen.

Het valt mijn schoonzus op dat ik dingen nu anders doe. Ze zei recent dat de hypnotherapie mij een ander mens maakt.

Ik vind het zo bijzonder dat ik me nu vrij voel om te zijn wie ik ben en me niet meer druk maak over wat een ander over me zal zeggen. 

Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit allemaal al ervaar na 2 sessies met jou en ben heel benieuwd wat de toekomst me verder nog zal brengen!!


HYPNOSE
 en
autoriteits-
probleem


Eric

"Ik kwam voor de TRE, om de oude angst die in mijn lichaam ligt opgeslagen los te trillen. Ik ging weg met een ’Leven in Vrijheid’ na een 3-tal hypnose sessies. Vrij van oude angst en triggers, verrijkt met ’nieuwe breinpaden’.

Voor iemand die snel bij oude pijn kan wegschieten naar zijn hoofd, door te gaan rationaliseren of bagatelliseren, heb ik hypnose-therapie als erg effectief ervaren, omdat het naar je hoofd schieten wordt uitgeschakeld.” Blij dat Christine met haar ervaring haar aanpak afstemt op je behoefte en op wat op dat moment het beste werkt.


HYPNOSE
 en hoorkoorts klachten
die geen hooikoorts
 bleken te zijn


Lidy
(3 sessies)

Eigenlijk kan ik in 1 zin zeggen, wat de sessies bij jou mij gebracht hebben.
Ik kan niet meer om mijzelf heen!
Ik kom voor mijzelf op als vanzelfsprekend, zonder dat ik het in eerste instantie in de gaten heb.
Het leven voelt lichter, het hoeft allemaal  niet perfect.

PS..... zij zei niets meer over haar tranende ogen, druppende neus en pijnlijke keel.... die waren eerder al verdwenen


Zorgen maken
om ontwikkeling
van kinderen
is verdwenenIlona


HYPNOSE
 en
piekeren

Tamara

De afgelopen tijd heb ik een aantal sessies bij Christine mogen doen. Daar waar ik mij onzeker over voelde, of mij druk over maakte , vooral in mijn hoofd, is dankzij deze sessies veranderd in zekere kracht!

Bij Christine voel ik me erg op mijn gemak en het voelt vertrouwt. Haar manier van hypnose doen verrijkt dit en daardoor kon ik echt super effectief aan mijn probleem werken. Christine stelt goede vragen waardoor ik anders naar mijn probleem ging kijken. Gecombineerd met wonderlijke dingen, die gebeurde tijdens de hypnose, en de goede begeleiding van Christine, mocht ik mezelf o.a. zien als een sterke levensboom die ook wel eens wat takken of bladeren laat vallen. Maar waarin ze ook weer (terug)groeien. Ik mag zijn wie ik ben en sta stevig geworteld!

Christine weet wat ze doet en dat straalt ze ook uit. Daarom beveel ik Christine van harte aan!HYPNOSE
  ALLERGIEEN
INTOLERANTIES

Seb en Thijs

In gesprek met de moeder vertelde ze dat haar 2 kinderen beiden last hadden van gluten en lactose intolerantie. En dat dat lastig was als gezin. Nooit ergens ontspannen uit eten en tractaties op school....enz... Toen ik vertelde dat dat verholpen kon worden wilde ze het eerst niet geloven, maar ze besloot de stap te wagen.

We hebben gewerkt via de moeder, want de kindern waren nog te klein om zelf in hypnose te gaan (4 en 6 jr). Het resultaat lees je hiernaastEr is een wereld voor onze kinderen open gegaan. En voor ons ook!

 

We zijn gister uit eten geweest en ze konden gewoon kiezen wat ze wilden, voor heel veel mensen vanzelfsprekend, voor ons  een enorme bevrijding en vrijheid! Ze bloeien er helemaal van op. Ik vroeg vorige week aan ze wat ze het allerleukste vonden die dag, dat ze alles mochten eten was het antwoord. Wat ook wel bijzonder is om te delen, de zaterdag na de hypnose, maakte Seb uit zichzelf een tekening van zichzelf met een buik die hij in tweeën deelde, bovenin zat de melk en onderin de gluten… Hoe dan?

De ontlasting is de hele tijd goed gebleven, alleen het eerste weekend waren ze meer vermoeid dan anders en wat bleek. Dit is nu weg. Zo onwijs bijzonder! Ik kan je niet uitleggen hoe dankbaar wij jou zijn, dat je dit hebt aangedurfd en voor elkaar hebt gekregen. Groot applaus voor jou!


HYPNOSE
 en
Burn out

Saskia

"Na ongeveer een jaar in een tweede burn out en een matige depressie gezeten te hebben kwam ik bij Christine terecht. Ik wilde graag van de somberheid af. Mijn wereld was op zo'n moment zo zwart en dat duurde vaak een paar dagen. Die dagen waren loodzwaar. Ik wilde en kon niets meer. Na één sessie bij Christine is de zwaarte van de somberheid verdwenen. Ik voelde me lichter worden. En na de tweede sessie heb ik me geen dag meer somber gevoeld. Sterker nog, ik voel me heel blij!

Het werken met Christine is fijn. Op een rustige en respectvolle manier confronteerde ze mij met mezelf, mijn zelfbeeld en patronen. En met grandioos veel humor, energie en enthousiasme hebben we van elke sessie een feestje gemaakt. Ik kon volledig op haar en haar kennis vertrouwen en daardoor gemakkelijk in de overgave gaan. Het waren intensieve sessies met een fantastisch resultaat."HYPNOSE:
Vermoeidheid
en angsten


TanjaDe effecten van de tweede hypnose zijn echt indrukwekkend. Ik wist dat mijn angst voor afwijzing me in de weg zat, maar dat het zulke desastreuze effecten had op mijn leven kon ik me niet eerder realiseren.
Ik heb gemerkt dat de hypnose veel in beweging heeft gebracht in positieve zin. Ik voel me minder geremd.


HYPNOSE
  Vermoeidheid
en
Rij angst

Nicole

Christine heeft mij enorm geholpen met het verminderen  van vermoeidheid. Al na 1 sessie voelde ik mij fitter. Na 3 sessies voelde ik mij een stuk beter. Daarnaast heeft ze mij in 1 sessie geholpen om mijn stress bij het autorijden en herbelevingen die ik heb in het verkeer, na een verkeersongeluk, bijna helemaal te laten verdwijnen. Ik vind dit ongelooflijk en helemaal fantastisch. Dank Christine! Ik hoop dat je nog veel meer mensen zoals ik verder kunt helpen.HYPNOSE
en
Chaos
 in het hoofd


Sandra

De veranderingen zijn bijzonder. Mijn mind probeert er nog tussendoor te komen maar ik doe steeds meer op intuïtie met als gevolg dat ik allerlei nieuwe paden bewandel. Ik leef vanuit liefde voor mijzelf en alles om mij heen en ga zien waar mij dit zal brengen.

Daarnaast brengt de situatie in de wereld mij dichter naar mijn kern en ik weet dat dit is wat mij te doen staat. En dat doe ik vol vertrouwen in het universum. Ik ben gestopt met redden, maar schroom niet de gekkigheid te benoemen. Mijn werkelijke wezen kent geen angst slechts verbazing. En dat is heel bijzonder. 


HYPNOSE
Reactie via de mail na de 2e sessie


Ilke

De sessie van gister was weer een unieke ervaring. Het verraste me (en tegelijk ook niet) dat je precies datgene wat mij zo in de weg zat mij liet opsporen.
HYPNOSE
en
Vocht vasthouden
in het lichaam

Lotti

Na de 1e sessie
Ik heb de sessie als erg fijn ervaren en de rust die je me gaf tijdens de sessie heb ik nog steeds een beetje in mijn lijf zitten. De eerste drie dagen merkte ik dat ik 's nacht weer zweten en moest ik ook vaker naar de wc, maar nu heeft dat zich weer gestabiliseerd. Wat nog wel heel sterk aanwezig is het gevoel dat mijn buik naar binnen wordt getrokken. Maar het beste resultaat is toch wel de tinteling in mijn voeten. Dat is er nog wel maar het is zo veel minder en het zit nu eigenlijk alleen nog maar bij de bal van de voet en niet meer helemaal in de voet of soms zelf tot in de benen. En volgens mij wordt het zelfs minder maar dat kan alleen wat langere tijd uitwijzen.

Na de 2e sessie
Lieve Christine, Het proces waar ik in zit is/was hevig. Er gebeurt van alles. Ik heb het gevoel dat de ene dag veel minder vocht in mijn benen zit en de volgende dag dat het weer heel veel meer is. De buik die ontzettend in de weg zat en iedere keer als ik ernaar kijk dacht van volgens mij wordt hij alleen maar groter. Echt een rollercoaster. 

Dan 2 maanden na de 3e sessie:
Sinds de hypno sessies is er een basisgevoel van rust en dat is heerlijk. Bovendien draag ik nu kleding van een paar maten minder. Als ik in de spiegel kijk zie ik gewoon een grote vrouw. Het enorme is eraf.
HYPNOSE • Liza (burn-out na de 1e sessie): Ik ervaar wat meer lichtheid in z'n algemeenheid, voel me wat blijer. Wat gemakkelijker gaat, zijn dingen als mailtjes beantwoorden.. En heb gisteren in overleg met 2 vriendinnen waarmee ik ga kamperen ook heel duidelijk m'n grens aan kunnen geven over wanneer wel/wanneer

 • Ik voel mij helder en rustig. Ook voel ik me krachtiger en positiever.

 • Rian (Bang om over straat te lopen). Ik kan nu weer rustig over straat lopen. Alles is nu okay.
 • Toos: Ik heb na de sessie géén boosheid meer ervaren als ik mensen met mondkapjes zie
 • Marga: (problematiek met zoon) Ik merkte direct verschil die eerste dagen, ik was veel rustiger en niet meer zo gespitst op ieder geluid dat van boven kwam. Ik heb er nog wel met hem over gesproken maar dat ging ontspannen en met humor, van 2 kanten. Ik merk dat het voor ons allebei effect heeft. Het is veel rustiger in huis nu.


TRE en HYPNOSE

Jan

Ik ben gestart met TRE omdat ik permanente spanning in mijn (psoas)spieren voelde, altijd alert was en moeizaam sliep.

Vele therapieën heb ik gevolgd om deze belasting kwijt te raken, maar niks leverde echt het gewenste resultaat op. Ik las over TRE op de website van juichende cellen en was direct positief over het feit dat je jezelf kunt behandelen. Ik kan nu zelf spanning uit mijn lichaam ontladen, hoe fijn is dat!?  In combinatie met hypnotherapie, wat voor mentale ontspanning zorgt, zit ik nu veel beter in mijn vel. Ik voel me meer vrij, opgewekt en met zelfvertrouwen. Mijn spanning in mijn lichaam is enorm verminderd en ik slaap weer de hele nacht, wat eerst niet zo was. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik weet dat als ik hiermee door blijf gaan ik volledig ontspannen het leven tegemoet ga.
TRE


Kijk ook
naar de 2 video's
van Dorine
hieronder

 • Zo fijn, dat we meteen aan de slag gingen, zonder dat ik eerst mijn hele verhaal weer moest doen. (Na de 1e TRE sessie)
 • Na de eerste sessie had ik direct al veel meer energie.
 • Normaal moet ik snel huilen, Toen ik echter afgelopen week de adem techniek toepaste lukte het mij om niet in huilen uit te barsten toen ik feedback kreeg.
 • Ik doe regelmatig mijn oefeningen en het werpt zienderogen vruchten af. Ik voel mij kalmer en heb vrijwel geen paniek meer. Mijn omgeving merkt het ook.
 • WAUW. Bizar dat mijn lichaam dit zelf kan doen. Ik voel dat het heel diep doorwerkt in mijn lichaam.
 • Het is lang geleden dat ik mij zo ontspannen heb gevoeld.
 • Ik sliep gelijk na de eerste sessie al een stuk beter. Ik slaap nu door en wordt veel fitter wakker.
 • Ik heb veel minder pijn in mijn gewrichten en mijn spieren zijn minder stijf (na 2 sessies)
 • Het is zalig stil in mijn hoofd nu.
 • Ik heb sinds de eerste sessie geen woede aanvallen meer gehad. (na 2 weken)
 • Mijn rugpijn verdween nadat ik de oefeningen ben gaan doen
 • Mijn rugpijn is nog niet helemaal weg, maar wel een stuk minder.
 • Ik reageer nu zoveel rustiger op dingen waar ik vroeger helemaal van door het lint ging. Ik blijf nu heel rustig en denk.... het zal allemaal wel. Iedereen in mijn omgeving merkt dat ik anders reageer dan vroeger. Het valt echt op. (na  3 weken)

 • Ik was zelfs niet zo zenuwachtig voor mijn examen (na 4 weken)

 • Ik voel mij veel meer ontspannen. Ik heb minder last van hyperventilatie en mijn flutter (na 4 weken)

 • Ik heb meer energie en sta veel gemakkelijker op. (na 6 weken)

 • Ik doe de oefeningen nu al 2 maanden en voel dat ik beter kan aarden en beter in mijn vel zit.

 • Ik kan de boel nu veel meer de boel laten
 • Ik heb samen met mijn arts besloten om de antidepressiva medicatie af te gaan bouwen (na 4 maanden)
 • Ik heb geen last meer voor de donkere dagen van het jaar.
 • Ik kan alle gebeurtenissen in het gezin nu veel gemakkelijker hanteren. Ik raak niet meer zo snel ondersteboven van gebeurtenissen
 • Ik ervaar dat mijn emoties veel stabieler zijn. Een hele grote dip heb ik qua depressie niet meer gehad. (na 5 maanden)
 • Ik ben een stuk onbezorgder geworden.

  Ik ben een blijer mens geworden


Dorine
over haar ervaring met TRE 1MM

Dorine
over haar ervaring met TRE 2


Dagelijkse
Stress Release

 • In de eerste week na de sessie merkte ik al direct verschil aan hele kleine dingen. Ik blijf veel minder hangen in negativiteit en stress. (Na 1 week oefenen Dagelijkse Stressrelease)
 • Heerlijk dat ik nu weet hoe ik de stress momenten op de dag direct aan kan pakken. Het was precies wat ik nodig had. (Na de 1e sessie Dagelijkse Stressrelease.
 • Door de opdrachten die ik heb gekregen snap ik nu eindelijk waar al mijn stress vandaan komt. Het blijkt allemaal afkomstig van vroeger. (Na de 1e week oefenen Dagelijkse Stressrelease)
 • De oefeningen geven mij de mogelijkheid om lastige momenten op een dag veel beter de baas te kunnen. Ik slaap beter en mijn vermoeidheid is al een stuk minder. Ik ben blij dat Christine alles zo helder uitlegt. 
 • Ik ben blij dat je het zo helder uitlegt. Nu snap ik alles meteen en dat motiveert mij om verder aan de slag te gaan


0345-530349


Wil jij net als in alle verhalen hierboven ook iets in je leven veranderen?
Dan kun je mij bellen.
Voor meer informatie of om je eerste afspraak te plannen.
Ben ik er niet? Overvloed en Juichen
Spreek dan je naam en telefoonnummer in.
Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug
  Home
Hypnose
Magnetisme
StressRelease
TRE
Gec. Voeding
Over...
Ervaringen
Agenda
Contact
Tarieven
Disclaimer