Als je wilt dat het anders wordt

Home     TRANSFORMATIE     HYPNOSE     DSR     TRE     Ervaringen     Over...  

TIP van de maand 
Christine Broekhuizen gedipomeerd TRE Practioner


Ik deel in mijn sessies vaak tips of trucs met mijn klanten. Maar soms vergeten mensen wat ik ze eerder vertelde. En dan is zo’n reminder wel heel erg handig.

Ben je nog nooit, of lang geleden, klant bij mij geweest, dan is deze tip wellicht helemaal nieuw voor je.

Ga er mee aan de slag. En ervaar wat het met je kan doen.

Vaak zijn de tips heel eenvoudig. Hoogstwaarschijnlijk zul je binnen enkele minuten merken wat de uitwerking voor jou betekent. Mocht je echter na een aantal minuten geen verandnering bemerken dan heb je misschien meer begeleiding nodig? Ik heb geen idee. Maar probeer het eens.

Ik hoop in ieder geval dat je je voordeel ermee gaat doen.Ontdek
DE POTENTIE
VAN JE LICHAAM

De ontspanning, energie en blijheid die in jou verscholen liggen

Deze tips zijn een eerste kleine stap


  Deze keer 5 tips:

  • voor stress loslaten
  • en minder stress toelaten

   
  EEN

  Ga naar buiten. De buitenlucht zorgt al direct voor meer ruimte in je lichaam. En hoe meer ruimte, hoe eenvoudiger je stress loslaat.

  Elke dag een half uurtje is eigenlijk het minimum. Dus denk aan een ochtend of  lunch wandeling. En nu het nog een paar weken licht is op de avond, een rustige wandeling na het eten.

   
  TWEE

  Kijk naar dingen in of uit de natuur. Alles in en uit de natuur straalt een zekere balans uit. Kijk je daarnaar dan pik je op onbewust niveau die balans op. Hoe vaker je dat doet, hoe krachtiger de uitwerking is. Hoe meer balans: hoe beter jij je zal voelen.

  Bekijk eens een boom, bloem, plant of een landschap. Maar ook liggend in het gras naar de sprietjes kijken loont al. Is het koud of nat? Een schilderij van een natuur voorstelling helpt ook al merkten ze in een ziekenhuis waarmee ze met deze materie experimenteerden

   
  DRIE

  Doe dingen waar je je fijn bij voelt. Een goed boek lezen. Een feel good film. Een lach film. Lekker met een kop thee in de hoek van de bank wegkruipen….. wat jij maar fijn vindt.

   
  VIER

  Voed jezelf met zoveel mogelijk groenten. Vers! Liefst biologisch geteeld en onder de zon gegroeid. Dat zorgt ook weer voor een input van de natuurlijke balans. Bovendien zorgt het eten van veel groenten voor een lichte detox. En met het verwijderen van gifstofjes komt er direct meer ontspanning in je lijf.

  PS: Het voedingsgedeelte van de STRESSDETOX zorgt voor een eenvoudige inname van veel extra groenten. En bovendien kom je dan in een groep met mensen die je zullen inspireren tot allerlei handige nieuwe levensroutines.

   

  VIJF

  Drink elke dag voldoende water. Meestal ligt dat rond de 1,5 liter water op 1 dag. Gewoon kraan water (geen thee, koffie, sprankelwater of andere dranken) zorgen ervoor dat afvalstoffen uit je lichaam kunnen verdwijnen. En hoe minder afvalstoffen, hoe minder stress je zal ervaren. Hoe krachtiger en evenwichtiger je wordt.


  VERMIJD:

  • Alles wat stress veroorzaakt:
  • TV kijken waar op welke manier dan ook geweld in voorkomt. Je brein reageert direct alsof er stress is en je lichaam reageert, mee!
  • Spannende boeken lezen veroorzaakt ook stress
  • Probeer mensen die je energie kosten te vermijden. Zo veel mogelijk. En zoek fijn en relaxed gezelschap
  Wil je hier effectiever mee leren werken?
  De volgende stappen leren kennen?
  Volg dan het STRESS DETOX programma

  0345-530349
  Een ervaring
  van een HYPNOSE sessie
  van ilonka

  Allereerst wil ik je mijn dankbaarheid uitspreken. Mijn hypno-afspraken met jou hebben een verandering teweeggebracht die ik me vooraf niet had kunnen indenken. ‘Verandering gaat als vanzelf met hypnose’ vertelde je me en ik heb dit aangenomen en ben je gaan volgen op de weg naar nieuwe breinpaden. Rust, stralen en een open hart zijn mijn anker en afdrijven is er niet bij. Deze ervaring met veranderen door hypnose gun ik iedereen.


  0345-530349
  Bij geen gehoor graag mailen:
  info@juichendecellen.nl  Wil je een afspraak maken?

  Of wil je iets anders weten?

  Bel mij dan.


  Mailen mag natuurlijk ook:  info@juichendecellen.nl  Contact     Tarieven     Video's     Disclaimer